033-2035018
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
519 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Els

15-02-2018
9,0

Ervaring:
Ondanks dat de crematieplechtigheid van mijn echtgenoot sober was, heeft de spreker die ons begeleidde ontzettend veel goed gemaakt, waardoor het toch heel waardig en respectvol was.

Aanbeveling: ja

Leo

14-02-2018
9,0

Ervaring:
goede uitvaart voor een goede prijs. Deskundige uitvaartbegeleidster, die de uitvaart zeer goed begeleid heeft. Locatie was ook zeer goed. Iets te veel door anderen dan de uitvaartbegeleidster benaderd. Dit kan verbeteren.

Aanbeveling: ja

Dorie

13-02-2018
10,0

Ervaring:
Mijn ervaring is dat er zo zorgvuldig wordt omgegaan met alle vragen , die op ons afkwamen De warmte en betrokkenheid , daar ben ik zo in gesteund .
Ik ben heel blij dat ik voor Uitvaart24 heb gekozen

Aanbeveling: ja

Christel

11-02-2018
9,0

Ervaring:
Over het algemeen positieve ervaring. Met name de begeleiding die wij ervaren hebben tijdens de laatste verzorging die wij zelf aan onze moeder wilden geven, was super! Er werd de tijd genomen en alles werd stap voor stap uitgelegd. Ook het eerste gesprek na overlijden van onze moeder met Milou en de begeleiding door haar op de dag van de uitvaart hebben wij als erg prettig ervaren.
Wat wij als minpunt ervaren is dat er op de website bij pakket C bij crematie, geen duidelijke informatie wordt gegeven over het aantal personen dat bij een rouwbezoek aanwezig mag zijn. Er mogen maar 10 personen aanwezig zijn. Dit kan men beter al op de website vermelden om verrassingen te voorkomen. Het is uiteindelijk wel allemaal goed gekomen.
Ook vinden wij dat de meerprijzen buiten het pakket dat wij hadden gekozen, nogal hoog zijn.
Over het algemeen prima gevoel aan alles over gehouden!

Aanbeveling: ja

Pamela

09-02-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

09-02-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

08-02-2018
10,0

Ervaring:
prima!!

Aanbeveling: ja

Helma

08-02-2018
10,0

Ervaring:
Degene aan de telefoon vanaf het eerste contact was er vriendelijk en geduldig. Ik heb een aantal keer gebeld met vragen en zij heeft mij heel geduldig uitgelegd wat het essentiƫle verschil was tussen de pakketten. De mensen bij het rouwcentrum waren vriendelijk, de locatie was prima en ook de dag van de crematie was eigenlijk meer dan ik verwacht had. Ik ben zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Jeff

08-02-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Guusta

08-02-2018
8,0

Ervaring:
Het is niet duidelijk dat het afscheid en eventueel koffie drinken na afloop binnen een half uur moet als je voor programma 2 kiest.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl